2008/04/30

Att döda sitt hår

Håller på att färga om håret, och jag har bestämt mig för att utöka det blonda i luggen en liten bit till. Det är inte så mycket, bara en tjock slinga högst upp på huvudet, men det har irriterat mig ett bra tag, så jag bestämde mig för att göra något åt det. Har hittills blekt det tre gånger (på raken) och det har fått en sån där mysig orangegul färg med lite skymt av rosa. En gång till ska det blekas, och sedan bleker jag allt det blonda en gång till, och sen är det nog med blekningar på ett långt tag. Det mår redan ganska dåligt, särskilt i jämförelse med resten av håret som inte är blekt, men jag ska ge det några rejäla hårinpackningar efteråt så får vi se om det kanske börjar gilla mig igen.


Medan jag nu sitter här och väntar på att medlet ska ta, så kollar jag på ett live med alice nine., Birth in White Rose FC only live, från april förra året. Ah, av någon anledning blir jag alltid på så bra humör när jag tittar på videos med dom! Jag kommer på migsjälv med att sitta med ett stort flin på läpparna bara för att jag blir så glad. (Kan också vara att de spelar bl a NUMBER SIX som är en låt som alltid svänger upp mitt humör.)

Förresten, jag vet att jag skriver ganska jobbigt... Har blivit tillsagt att jag skriver "väldigt komprimerat". Usch, jag vet. Ska försöka bli bättre, men det är svårt.

Ok. Nu ska jag göra en blekning till.

0 件のコメント: