2009/05/18

Jag i SHOXX

Jodå.
Majnumret, vol. 195, är jag med i.
Har visst glömt att skriva om detta så jag gör det nu.

Och det hela är som sagt, ehum, rätt ordentligt pinsamt... Jag läste ju igenom vad jag skrivit när jag fick mail om att jag skulle publiceras, och jag har skrivit typ "omgz I luvv dis band liek omgggg" ehehe, hehe, he.
Tur att det låter gulligare på japanska åtminstone!

Ett och ett halvt år sen, ja. Hej gammal bild!

Men det är ju ändå rätt spejsat, right?

See ya☆

6 件のコメント:

Maria ♥ さんのコメント...

Du var ju ändå fucking hot. BETCH.

zoraboa さんのコメント...

Man skulle kunna dra en liten ordvits och säga att du är i shoxxtillstånd.

Anna さんのコメント...

hey.
Jag måste bara säga en sak. jag sprang in på din blog av misstag igår men är helt frälst. Inte pga. din stil eller pga. dina intressen och skicklighet att teckan... utan helt enkelt för att jag har letat en person som verkar ha samma längtan till Japan som jag. Jag har inga vänner som förstår sig på min musiksmak, varför jag tittar på anime eller varför jag helt enkelt är tokig i Japan. Önskar jag hade bott i Borlänge ;)

take care soulmate xP

eifersucht_@hotmail.com
= msn

Quarter Void さんのコメント...

Anna:
oj, kul att höra att du gillar mig och min blogg! här i borlänge finns inte direkt nån annan som jag heller, men därför är ju internet så härligt, haha.

Mikael さんのコメント...

Heeeej :D Jag är han som var på loli picnicken med moitieskorna XD
adda mig på msn!! =D mongo_buss@hotmail.com ^^

Elict さんのコメント...

Hej heting! Jag försökte mig på att översätta den där delen under flaggan som vi sa, men hövva. Det är inte lätt när man inte ser precis hur tecknen ser ut så att man kan så upp dem. Jag försökte i alla fall, och här är vad jag kom fram till:

Sengatsu no kanada no joshiansan ni tsudzuki, matamata ?i soto no kuni wa sueeden kara ?i retaa ga ?kimashita. ?dejin (?) wa aoi ? wo motsu, uchi wakaki (?) ?onna (?) (kadouka wakaranai) irubasan. zensekaiteki ni chottoshita V? rokkuboomu no naka, furansu, finrando no tsuide ?ri jogatteiru (rashii) sueeden. ano ABBA wo ?deshita sueeden no kyara ga ima wa ?to jaban no danshi no meromeo datoka. soredeha kongetsu mo ittemiyo...!

Efter förra månaden's Joshian-san från Kanada, så följer nu ännu en (intervju?) från Sverige. (Personen som intervjuas?) när en blå (nånting), och är en ung kvinna (tror vi <-- jag är ganska säker på att detta är den korrekte översättningen XD); Ylva-san. Under rockbomben som drabbade hela världen, så följde Sverige (tydligen) strax efter Frankrike och Finland. (?) Karaktärer från landet Sverige som ABBA kom ifrån har nu... (? jag har faktiskt ingen aning om var det står här, eftersom jag inte fattar det teckned som är topic för hela meningen >__< Plus att jag inte har en aning om var "meromero" betyder o.o). Låt oss se efter denna månaden...!

(jag tror att jag missar en hel del. /)^(\ Sorry!)