2009/05/12

Girugämesh, crazy craziness, och massa fab

Det blir ett mastodontinlägg.
Fast jag orkar nog inte skriva så mycket ändå, så det blir lite sammandrag bara.
Ok, är ni med?

Fredag~
Jag väntade på Centralen i tre timmar på Tokis, men jag spelade Mana Khemia så tiden flög förbi. Jag mötte en fet jäkla boss som jag slog hårt på första försöket! Tål att nämnas på en kant så där ehehe.
När han kommit åkte vi till min syster i Tensta där vi bodde. Det första vi gjorde var att dra fram Dissidia och slåss som riktiga män! Wow, har det nånsin varit så kul att spela det tidigare? Nej! Det har det inte! Mm, det har blivit många episka fighter denna helg.

Lördag~
Maria var ju i stan för bövelen!
Vi möttes på Stortorget i Gamla Stan och gick och fikade på ett café som var väldigt artsy fartsy och hade goda baguetter. Efter lite letande hittade vi också en stor spegel för outfitbild! Och dom har jag helt hämningslöst snott från Marias blogg.

Hon tog med oss till Loretta Lux-utställningen på Kulturhuset. Obehagliga bilder på barn, indeed. Jag älskade det! Särskilt en med en pojke och en duva.
Åkte till TokyoStop, jag spanade in en kofta som var helt klart nice. Fast jag köpte den inte. Hm.
Vi drog till Vetekatten också och fikade (igen). Maria och Tokis kom igång på allvar med att nörda över WoW, jag fattade ingenting med min chokladmousse var god!
Sen delade vi på oss igen, jag och Tokis åkte till Panda Wok och åt. Såklart. Inget Stockholmsbesök utan Panda Wok.
Tillbaka i Tensta började vi slåss igen. Som mest fick jag drygt
16 000 EXP, genom att förlora. Det är helt galet vad jag levlat massa karaktärer!

Söndag~

Söndag var konsertdag!
Det var ju trots allt konserten med girugämesh vi åkte till Stockholm för, även om det inte känns så nu i efterhand.
Signering var det också. Maria satte sig på Wayne's bredvid, och vi ställde oss i kön bland alla... kids. Ni vet. Mm. Sen började det regna. Då sket vi i signeringen. Lite synd kanske, men jag var ju på förra signeringen och har redan fått autografer och kramar så det spelade ingen roll.
Vad gjorde vi sen? Hm... jo, vi gick runt lite allmänt och kollade på skor och satt och fikade och spelade Dissidia. Fantastiskt spel, det där. Helt fantastiskt.
Ja, och sen blev det dags för konsert! Slänger in en bild på grabbarna (i porrfåtöljen) för att göra det lite mer spejsat.
Ok, nu kommer en liten utvärdering av konserten. Är ni fortfarande med?


De kom ut på scenen och var allmänt coola som vanligt, men satan vad jag saknar deras kostymer, mm. Första låten var Break Down. När Satoshi började sjunga var min första reaktion att whoah, har han glömt värma upp?? Så falskt!! Har inget minne av att det var så illa förra konserten! Det blev lite bättre efter en stund, men det var ändå lite jobbigt att lyssna på.

De spelade bara låtar från MUSIC och girugamesh (om jag minns rätt), lite förvånande att inte ens Owari to Mirai eller Kaisen Sengen fick komma med.

Jag gillar hur de ibland vänder ryggen mot publiken och ställer sig som i en liten cirkel och liksom spelar för varandra istället, känns som om de riktigt älskar vad de håller på med.
Och Ryo, han är helt otrolig! Sitter där längst bak och trummar och hoppar och flinar och sjunger med och är som en galen liten boll som har ett evighetsbatteri i baken! På introt till sista låten, evolution, ställde han sig upp, satte trumstockarna bakom huvudet och körde värsta dansen, haha! Fast ja. Det är Nii som är coolast.

De spelade två nya låtar också! I samma nya stil, med liksom lite... rap! Wow, jag älskar rappande i hårda rocklåtar, jag älskar den nya stilen som girugämesh har svängt in på!

Men över huvud taget måste jag säga att jag är lite besviken...! Och då jämför jag med den förra konserten. Det var lite konstig setlist (även om MUSIC är ett jäkla bra album). Det var sämre show. Det var dålig prestation av Satoshi.
Mm... ok, slutsats: söndagens konsert var bra, riktigt bra, men den var inte awesome.

Måndag~


Ingen Maria på måndagen. Jag och Tokis åkte tillbaka till TokyoStop eftersom jag bestämt mig för att köpa den där koftan ändå. Men det var stängt. Äh.
Vi satt på Webhallen ett tag, gick runt på SF-bokhandeln ett tag. Jag köpte istället maj-numret av SHOXX som inte fanns på Sun Ai.
Vi åkte för att äta på Ki-mama, svängde in på ett 7-eleven i närheten innan och möttes av världens underbaraste syn.
På Ki-mama åt vi yakinikuramen, satan vad gott det var! Dyrt, men gott! Mm!

Efter nudlarna svängde vi tillbaka in på 7-eleven och den underbara synen, nämligen den sötaste person jag nånsin sett!
Och det är ingen överdrift.
Whoaaaaah!
Jag köpte en Ben&Jerry-sandwich bara för att få prata med honom.
JA DET ÄR SANT. Gud. Usch. Det gjorde jag. Undrar hur det kommer sig att världens sötaste person jobbar på ett 7-eleven i Stockholm.

Eh... ja. Efter det (helgens höjdpunkt?) satte vi oss på Centralen och slogs, tills det var dags för mig att gå på tåget.
Fasiken... nu har jag ingen att slåss med längre!!
Mm, jag känner rent spontant att de här sammandragen inte blev så sammandragna som det var tänkt, men äh. Mastodontinlägg, it's what it is.
Galet härlig helg! Om precis en vecka blir det Stockholm igen!
Hur galet är inte det på en skala?

See yaaaaa☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

3 件のコメント:

Unni さんのコメント...

jag tror seriöst den fotöljen förföljer mig..om inte hela rummety :S

Maja さんのコメント...

aahhh jag vill också träffa dig! snart, snart.

Maria ♥ さんのコメント...

Okej, jag förstår att vi måste till just det 7/11:t när du är här nästa vecka. ;P